Vegueria del Penedès

ORGULL LGTBI

L'alcalde de Sitges denuncia a les xarxes els insults i la discriminació LGTBI


Redacció Sitges

03-07-2016 10:06

Miquel Forns mostra una insultant carta dirigida a l'alcalde de 'Maricon City' i lamenta que encara hi hagi 'ments obtuses'

Miquel Forns mostra una insultant carta dirigida a l'alcalde de 'Maricon City' i lamenta que encara hi hagi 'ments obtuses'. Miquel Forns

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Coincidint amb les celebracions de l'Orgull LGTBI, l'alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha denunciat aquest cap de setmana a través de les xarxes socials que ha rebut una carta dirigida a l'alcalde de "Maricon City". Forns diu que "m'entristeix veure que hi ha ments obtuses que insulten gratuïtament". En aquest sentit, l'alcalde de Sitges apunta que encara "tenim molta feina a fer contra tota discriminació i a favor de la igualtat LGTBI".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.