Vegueria del Penedès

ESTIU 2016

El Servei Meteorològic de Catalunya avisa d’una onada de calor la propera setmana


ACN Vilanova i la Geltrú

16-07-2016 9:17

La predicció indica que a partir de dimarts s’assoliran temperatures d’entre 35 i 40 graus a Ponent i a les Terres de l’Ebre i de fins a 37 a la resta de l’interior

El Servei Meteorològic de Catalunya avisa d’una onada de calor la propera setmana. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Servei Meteorològic de Catalunya informa de l’arribada, la setmana vinent, d’una massa d’aire molt càlid que afectarà la Península Ibèrica procedent del nord d’Àfrica. Produirà una progressiva pujada de la temperatura a partir de dilluns 18 i donarà lloc a un episodi de calor que es preveu que duri tota la setmana. La predicció indica que a partir de dimarts s’arribi a valors de temperatura màxima entre 35 i 40 ºC a Ponent i Terres de l’Ebre, tot i que localment es podrien arribar a superar aquests valors. A la resta de l’interior i al Prelitoral, els termòmetres marcaran entre 32 i 37 graus de màxima i al litoral s’arribarà a valors d’entre 28 i 33 ºC.

Amb aquestes prediccions, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès el primer preavís per onada de calor d’aquest estiu, que afecta els dies 19, 20 i 21 de juliol, dimarts, dimecres i dijous que la setmana vinent.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.