Vegueria del Penedès

CURSA

Èxit de participació i solidaritat a la 38a Cursa Popular Vila del Vendrell


Redacció El Vendrell

19-07-2016 15:55

38a Cursa Popular Vila del Vendrell . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sota el lema “Fent km, fas escola” aquest diumenge 17 de juliol de 2016 els carrers del Vendrell tornaven a acollir la tradicional Cursa Popular Vila del Vendrell organitzada per la Regidoria d’Esports i el Club Runners El Vendrell.

El caràcter solidari de la cursa va fomentar que a la plaça Tobies, punt de sortida i arribada dels corredors, es visqués un ambient d’esport en família. Tots els corredors, grans i petits, van fer la seva contribució d’un donatiu voluntari. En total es van recollir 433€ que el regidor d’Esports, Ferran Trillas va lliurar al president del Club Runners El Vendrell, Pablo Sanchís per tal de poder becar a nens i nenes del Club Runners El Vendrell que per motius econòmics tenen dificultats per practicar l’atletisme.

Van participar uns 300 corredors de les diferents edats, entre masculins i femenins. Dels participants de la cursa infantil de 350 m, Jose Sánchez i Marta Gutierrez, ambdós del Club Runners El Vendrell, van ser els guanyadors.
En la cursa de 700 m, creuaven en primera posició la línia de meta Macani Oliveres  i Griselda Serret del Club Runners El Vendrell.

Pel que fa a la darrera prova infantil, de 3 km, els guanyadors van ser Mohamed Amid del Club Runners El Vendrell i Marta Hita.

En la prova Open de 6 kilòmetres els diferents corredors van completar dues voltes al circuit, animats en tot moment pels vendrellencs que no es van voler perdre un dels clàssics esportius de la nostra vila i dels actes previs que fan olorar que la Festa Major de Santa Anna ja està aprop. Els guanyadors van ser Naufel Errani del FC barcelona i Nenche Kvoven de Noruega, en les respectives categories masculina i femenina. En aquesta prova els corredors locals també van tenir el seu reconeixement, els primers en arribar a meta van ser Salomó Guinovart del Club RunBikes (masculí) i Margarita Muñoz (femení).

El lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcalde del Vendrell Matí Carnicer, del regidor d’Esports Ferran Trillas i del president del Club Runners El Vendrell Pablo Sanchís.
   
Des de l’organització s’agraeix i es felicita la tasca realitzada per tots els voluntaris, que sense ells no hagués estat possible organitzar aquest acte i també agrair la solidaritat i participació de tots els corredors que no van voler faltar en aquesta 38a Cursa Popular Vila del Vendrell. També s’agraeix la col.laboració dels patrocinadors: Festuc, Intersport, Telepizza, Fundació Ametller, Dipsa, Impremta Ramon, Goolmania, Running Filipides, Base Esports Picnic, Ca La Maria, Caves Miriam Buitrago i l’Ajuntament de l’Arboç.

Ferran Trillas, regidor d’Esports del Vendrell va agrair l’esportivitat i solidaritat de tots els corredors i al Club Runners El Vendrell la seva implicació en l’organització de la cursa i que amb “fent km, fas escola” sigui un impuls més per fer més gran l’atletisme al Vendrell i que cap nen/a es quedi sense fer l’esport que més li agradi. 

CLASSIFICACIÓ 

350 m Masculí: 

1r José Sanchez (Runners El Vendrell)                 

2n David Martín (Running Valladolid)                

3r Ivan Hugo (L’Arboç)

350 m Femení: 

1a Marta Gutierrez (Runners El Vendrell)                

2a Aya Ahabarouch (El Vendrell)                

3a Kaukan Ahabarouch (El vendrell) 

700 m Masculí  

1r Macani Oliveres (Runners El Vendrell)                 

2n Aleix Seve (CE Penedès)                

3r Joan Bataller (El Vendrell)

700 m Femení:

1a Griselda Serret (Runners El Vendrell)                 

2a Anna Bataller (El Vendrell)                

3a Johanne Hay Opsahl (Noruega) 

3 KM Masculí:

1r Mohamed Amid (Runners El Vendrell)                

2n Senú Oliveres (Runners El Vendrell)                

3r Acraf El Jilali (Runners El Vendrell)  

3 KM Femení

1a Marta Hita  

6 KM Masculí:  

1r Naoufel Erraqui (FC Barcelona)                 

2n Victor Campos (Barcelona)                 

3r Miguel Alonso De los Santos  (Runners El Vendrell) 

6 KM Femení:  

1a Nenche Kvoven (Noruega)                 

2a Laura Esther Rios (Sant Pere de Ribes)                 

3a Neus Pardo (Calafell) 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.