Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2016

Canyelles dóna el seu tret de sortida a Festa Major


Redacció Canyelles

20-07-2016 20:21

Més de 200 bastoners varen omplir els carrers del poble finalitzant amb un sopar popular

Festa major de Canyelles. Ajuntament de Canyelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Finalitza el primer cap de setmana de Festa Major, en el que hem pogut gaudir de diverses activitats. Un dels plats forts va ser la 2a Trobada Bastonera. Més de 200 bastoners varen omplir els carrers del poble finalitzant amb un sopar popular. Enguany, com a novetat, el tradicional Correfoc de Festa Major, es va avançar una setmana, el que va tenir lloc el dissabte al vespre. Tres colles de diables, tres Dracs, tots ells acompanyats dels seus tabals, varen gaudir d'una autèntica nit de foc. Diumenge, els més petits van poder gaudir de diverses activitats d'aigua i un rocòdrom, que va atraure nens i nenes de totes les edats. Finalitzant el diumenge, amb la tradicional Audició de Sardanes, amb la Cobla Contemporània.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.