Vegueria del Penedès

NOU CARTIPÀS

Crisi de govern a Sitges i remodelació del cartipàs per la dimissió de Carrillo


Redacció Sitges

25-07-2016 23:52

Carme Almirall incorpora a les seves funcions l’àrea de Recursos Humans, Josep Moliné la de Joventut, Jordi Mas la d’Ensenyament i Aurora Carbonell la d’Ocupació

La decisió s’ha pres arrel de la dimissió de tots els càrrecs del regidor Eduard Carrillo, que avui no s’ha presentat al plenari municipal

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha anunciat avui, just a l’inici de la sessió plenària, una remodelació del cartipàs municipal amb caràcter provisional. La decisió s’ha pres després que Eduard Carrillo, regidor fins avui, hagi enviat una carta a l’alcalde anunciant que plega de tots els seus càrrecs, inclòs l’electe.

Així la cartera responsable de Carrillo es reparteix de manera provisional amb alguns dels regidors municipals, fins a la incorporació de la persona que substitueixi al dimissionari. D’aquesta manera, Recursos Humans recaurà en Carme Almirall, Ocupació en Aurora Carbonell, Joventut en Josep Moliné i Ensenyament en Jordi Mas.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.