Vegueria del Penedès

MOTOR

Xavi León es proclama campió d’Europa de Hard Enduro


Redacció Sitges

04-08-2016 17:58

El pilot de Sitges del Sixlyon Racing Team ha demostrat estar en una forma excepcional

Xavi León es proclama campió d’Europa de Hard Enduro. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El campionat s’ha disputat a Anglaterra, Portugal, Romania, Suècia, el fet de no poder participar en la primera prova, va obligar a Xavi León, a fer un esforç suplementari, guanyant les dues segones proves i fent un 5 lloc a l’última cursa.

El recolzament de Lorenzo Quin, Feragar, Sixlyon Bikes i d’Husqvarna Espanya ha fet possible que aquesta victòria viatgi per primer cop a Sitges.

La modalitat del Hard Enduro o Enduro Extrem, es caracteritza per la duresa extrema del recorregut, amb zones que freguen lo impossible que posa al límit la preparació física, la mecànica de les motos y la tècnica dels pilots que barreja aspectes del Trial, el Motocross i l’Enduro.

En arribar membres de l’Xtrem Sitges Moto Club van organitzar una rebuda sorpresa Xavi León que ens deia emocionat "Vull agrair el recolzament de l’equip, d’en Lorenzo Quinn i sobre tot el recolzament i constància de la meva família que dia a dia han de fer sacrificis per a que jo pugui entrenar i competir. Ara em toca preparar les colònies d’estiu per a que els petits de la comarca vinguin a entrenar i a passar-ho be.”

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.