Vegueria del Penedès

REURBANITZACIÓ

Comencen les obres de reforma del carrer Sant Pere de Sant Sadurní


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

05-08-2016 11:26

Les noves voreres seguiran els criteris estètics i tècnics que ja es van instal·lar al tram de La Fassina de Can Guineu

Obres al carrer Sant Pere per fer-lo més segur i accessible. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquests darrers dies han començat les obres de millora del carrer Sant Pere, que consistiran principalment en l'arranjament de les voreres en el tram comprès entre els carrers Narcís Viader i Pau Claris. L'objectiu principal d'aquesta intervenció és la millora de la seguretat viària, així com adaptar el carrer a la normativa d'accessibilitat, ampliant les voreres i facilitant passos a nivell per tal d'atendre les necessitats de persones amb mobilitat reduïda o el pas de cotxets infantils, entre d'altres.

Les noves voreres seguiran els criteris estètics i tècnics que ja es van instal·lar al tram de La Fassina de Can Guineu o al carrer Montserrat, entre d'altres. Amb l'ampliació de les voreres, es reduirà l'amplada de via per als vehicles, motivant una reducció de la velocitat, s'eliminaran algunes places d'aparcament i també es dissuadirà els conductors d'aparcar a la vorera. Tot amb l'objectiu de reforçar la mobilitat dels vianants i millorar la convivència amb els vehicles.

La intenció és que l'obra finalitzi abans de l'inici escolar, atès que en aquest carrer hi ha un centre d'educació infantil.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.