Vegueria del Penedès

RUTA MARÍTIMA

Blue Mar Ferries cancel·la la ruta marítima entre Barcelona i Sitges


ACN Sitges

19-08-2016 10:55

La companyia operava des de l’abril aquest trajecte amb un vaixell amb capacitat per a 300 passatgers

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’empresa Blue Mar Ferries ha cancel·lat “fins a nou avís” les seves rutes marítimes entre Barcelona i Sitges, segons ha informat la companyia a través de la seva pàgina web. Després que el passat mes d’abril entrés en funcionament aquesta línia regular entre les dues poblacions de la costa catalana, Blue Mar Ferries ha decidit suspendre temporalment l’activitat d’aquesta ruta. La companyia ha oporat aquesta ruta marítima durant aquests mesos amb el BlueCat, un ferri amb capacitat per a 300 persones que feia el trajecte entre Sitges i Barcelona en menys d’una hora, a una velocitat de 34 nusos. L’embarcació disposava de bar, climatització i estava adaptada a persones amb mobilitat reduïda.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.