Vegueria del Penedès

VEREMA 2016

Comença la Verema del Cava amb trenta singulars propostes enoturístiques


Redacció Vilafranca del Penedès

23-08-2016 11:15

Del 26 d’agost al 17 de setembre, tretze cellers elaboradors de cava obren les seves portes en plena època de verema

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Codorníu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mestres, Pinord, Recaredo, Sumarroca, Torelló, Vallformosa, Vilarnau i Vins el Cep s’agrupen durant l’època de verema per oferir una trentena de propostes originals, aptes per a tots els públics, tant de dia com ja entrat el capvespre. El projecte, promogut per l’Institut del Cava, fomenta l’enoturisme en una època tan assenyalada per a la comarca penedesenca, i ho fa amb propostes suggerents que busquen satisfer tots els gustos. Els divendres, dissabtes i diumenges del 26 d’agost al 17 de setembre, la primera edició de La Verema del Cava s’expandirà per tota la comarca.

L’oferta enoturística engloba un ampli ventall d’experiències lúdiques: concerts de música en directe amb foodtrucks, tallers d’aromes, esmorzars de pagès, passeigs amb llanternes sota la lluna d’estiu, sopars entre vinyes, projeccions de cinema, lectures de contes per adults, gimcanes que acaben amb un brunch entre vinyes, viatges amb carruatges i cavalls per entendre com era la verema dels nostres avis o passeigs per les barraques centenàries de pedra seca. Per a públic familiar, però també per a parelles i grups d’amics, La Verema del Cava mostra que l’oferta enoturística es pot adaptar als diferents perfils de públics.

Per enriquir aquestes activitats, els visitants podran complementar el dia amb un maridatge gastronòmic de nivell: els Menús de La Verema del Cava. Deu restaurants ubicats al Penedès han preparat una cuidada oferta culinària per a ser maridada amb els caves dels cellers participants. Els restaurants adscrits són: El Mirador de les Caves, El Cigró d’Or, La Cava d’en Sergi, Cal Blay Vinticinc, Cal Ticus, Casa Joan, Taps de suro, Sol i Vi, Fonda Neus i Ca la Katy.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.