Vegueria del Penedès

ROBATORI

Enxampat in fraganti quan robava en un bar de Sitges


Redacció Sitges

31-08-2016 12:54

La trucada d’una veïna va alertar al cos policial de la presència del sospitós, a qui s’està investigant si té relació amb altres denúncies

La Policia Local de Sitges deté un individu mentre robava en un bar de la vila. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Agents de la Policia Local han detingut aquesta matinada a un individu mentre robava en l'interior d'un bar al carrer de la Verge del Perpetu Socors.

La trucada d'una veïna sobre les cinc de la matinada va alertar a la Policia Local de la presència d'un individu sospitós en l'interior de l'establiment. Els agents desplaçats van trobar la porta del bar forçada i l'individu en el seu interior. El detingut va ser traslladat a dependències policials.

Mossos d'Esquadra investiga ara si el detingut ha comés altres robatoris a la vila. Si és el cas se li imputaran altres delictes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.