Vegueria del Penedès

FOC A LA CUINA

Un home de 30 anys, intoxicat en l'incendi de casa seva al Vendrell


Redacció El Vendrell

06-09-2016 10:58

La policia local del Vendrell es va càrrec del gos del veí, que ha hagut de ser traslladat a l'hospital per inhalació de fums

Un home de 30 anys, intoxicat en l'incendi de casa seva al Vendrell. Policia local El Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un home de 30 anys ha resultat intoxicat aquest matí al Vendrell a causa d'un incendi a casa seva. Segons han informat els bombers, el foc ha començat al forn i només ha afectat aquest espai de la cuina. Tot i això, el propietari del pis ha hagut de ser traslladat a l'hospital del Vendrell com a conseqüència de la inhalació de fums.

L'incendi ha començat poc després de les 8 del matí en un pis del carrer de les Roquetes, al Vendrell. Fins al lloc de l'incendi s'han traslladat dues dotacions dels bombers i efectius de la policia local del Vendrell, que s'han fet càrrec del gos del ferit, fins que aquest surti de l'hospital.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.