Vegueria del Penedès

CURS 2016-17

La comunitat educativa demana un compromís ferm per no aplicar les revàlides a ESO i Batxillerat


ACN Barcelona

07-09-2016 13:20

El MUCE denuncia que el curs comença sense la resolució de les beques menjador i amb canvis en els criteris d'adjudicació

Jaume Aguilar, del Moviment de Renovació Pedagògica, i Montse Conejo, presidenta de FaPac, durant la roda de premsa del 7 de setembre. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa demana que el Departament d'Ensenyament es posicioni clarament en contra de les revàlides previstes a la LOMCE per a 4t d'ESO i Batxillerat amb un decret. Pel MUCE, la consellera s'escuda en els ''problemes tècnics'' però no demostra una voluntat política en ferm. La comunitat educativa també ha denunciat que el curs començarà amb les beques menjador sense resoldre i amb un canvi de criteris a mitja convocatòria. La reversió de les retallades, amb les substitucions des del primer dia, és també una de les reclamacions que fan els sindicats, les associacions de pares i les associacions d'estudiants que ja estan treballant per a futures mobilitzacions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.