Vegueria del Penedès

CABLE ESQUÍ

Comunicat en relació al desmantellament de l’activitat esportiva de Cable Esquí


Govern de Cubelles Cubelles

09-09-2016 12:56

Lamentem profundament la pèrdua d’aquesta activitat que, davant la renúncia de la Direcció General de Ports de tirar endavant el promès Port Esportiu de Cubelles, donava un sentit i suposava un aprofitament de la dàrsena

Comunicat en relació al desmantellament de l’activitat esportiva de Cable Esquí. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En relació a l’anunci de la no renovació del permís de l’activitat lúdico-esportiva del cable esquí de la dàrsena del port de Cubelles, l’equip de Govern de l’Ajuntament de Cubelles vol manifestar:

L’activitat del cable esquí és un atractiu turístic, d’oci i esportiu que ofereix el nostre municipi als residents i visitants. Aquí s’han format i entrenat alguns dels millors esportistes internacionals de la modalitat del waterboard.

Des de l’any 2013, els diferents Governs municipals de l’Ajuntament de Cubelles han donat el seu suport a l’activitat i han mediat davant la Direcció General de Ports de la Generalitat de Catalunya perquè aquesta disposés dels permisos necessaris per poder-se realitzar amb plenes garanties legals i de seguretat per a les persones usuàries. L’actual Govern municipal ha contribuït econòmicament i ha lliurat premis mitjançant la regidoria d’Esports a diferents competicions esportives organitzades a l’esmentat espai.

Una vegada notificada la finalització de la llicència, l’equip de Govern de l’Ajuntament de Cubelles ha intentat mediar sense èxit entre la Subdireccció de Ports de la Generalitat i la concessionària, malgrat no tenir cap competència respecte el lloc on està situada la instal·lació ni en la concessió o pròrroga de la llicència corresponent. Aquest mateix divendres al matí, la primera Tinença d’Alcaldia ha mantingut una nova reunió amb els concessionaris de la llicència. 

Com a Govern municipal, lamentem profundament la pèrdua d’aquesta activitat que, davant la renúncia de la Direcció General de Ports de tirar endavant el promès Port Esportiu de Cubelles, donava un sentit i suposava un aprofitament de la dàrsena d’aquesta zona reservada a usos portuaris.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.