Vegueria del Penedès

FINAL DE TEMPORADA

La Botiga al Carrer surt demà a Sitges amb els estocs de temporada


Redacció Sitges

09-09-2016 16:28

Articles de moda, cosmètica o de la llar d'una cinquantena d'establiments comercials s'exposaran al carrer durant tot el dia per dinamitzar el comerç

La Botiga al Carrer surt demà a Sitges amb els estocs de temporada. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les botigues de Cap de la Vila, Jesús, Major, Sant Pau, Sant Francesc i Parellades trauran els seus estocs de temporada a la via pública davant dels seus establiments en una nova edició de La Botiga al Carrer demà dissabte 10 de setembre amb la intenció de dinamitzar el comerç.

Articles de moda, cosmètica, de la llar, etc, d'una cinquantena d'establiments comercials s'exposaran al carrer amb la idea d'atraure el consum evitant haver d'entrar en els propis establiments i convertint la via pública en un gran aparador.

L'horari de La Botiga al Carrer, que arriba a la dotzena edició, serà de deu del matí a nou del vespre. Els comerciants del centre amb la col·laboració de l'Ajuntament promouen i organitzen aquesta iniciativa des de fa anys per mantenir el comerç actiu i en permanent difusió dels seus productes, ofertes i promocions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.