Vegueria del Penedès

BTT

10 Volta al Penedès en BTT


Redacció Vilafranca del Penedès

20-09-2016 19:35

Darrers dies per inscriure’s a la 10a Volta Penedès organitzada pel club de btt Metalbikers

10 Volta al Penedès en BTT. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Club de bicicleta tot terreny Metalbikers de Vilafranca del Penedès organitza el proper dissabte 1 d’octubre la 10a edició de la Volta Penedès. L'itinerari transcorrerà per camins i corriols dels diferents paisatges del Gran Penedès, amb sortida i arribada a les Gunyoles (Avinyonet del Penedès).

Hi haurà dos recorreguts, un de curt de 52 km i un desnivell positiu acumulat de 1.250 m i un de llarg de 99 km i 2.300 m de desnivell positiu acumulat. En ambdós casos els participants han de portar el seu GPS i descarregar-se el track del recorregut que estarà disponible dos dies abans de la prova.

Hi haurà premi pels tres primers classificats de cada categoria: individual masculí, individual femení i per equips (només primer classificat). També hi haurà sorteig de regals, l’obsequi d’un pernil per l’equip més nombrós i dinar per a tots els participants. Enguany s’afegeix un nou premi pel primer Màster 40.

Donat que la Volta està d’aniversari en Arribas a la 10 edició per celebrar-ho tots els participants tindran la samarreta commemorativa com a obsequi.

Les persones interessades en participar-hi tenen temps de fer-ho fins dimarts 27 de setembre a través de la web.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.