Vegueria del Penedès

MOCIÓ DE CONFIANÇA

El PDC avisa la CUP que el referèndum no pot ser condició per aprovar la qüestió de confiança i els pressupostos


ACN/ P. Mateos Barcelona

26-09-2016 12:24

Pascal reclama sentit de país, lleialtat i unitat per culminar el procés

Pla mig de la coordinadora general del PDC, Marta Pascal, en roda de premsa el 26 de setembre del 2016. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La coordinadora general del PDC, Marta Pascal, ha avisat aquest dilluns la CUP que el referèndum no pot ser condició o element de pressió per aprovar la qüestió de confiança i els pressupostos del 2017. En roda de premsa, ha reclamat als cupaires que aquesta setmana demostrin "sentit de país, lleialtat i unitat" per tal de culminar el procés. "Demanem aquesta altitud de mires, tant per no modificar el mandat del 27-S, un encàrrec molt i molt clar, com també per entendre que els pressupostos són fonamentals per executar el full de ruta", ha remarcat Pascal, que ha demanat als anticapitalistes que decideixin "si volen modificar l'encàrrec del 27-S o estan disposats a tirar-lo endavant sabent que l'enemic és el govern de l'Estat".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.