BÀSQUET

L'AB Vendrell perd el primer partit de la temporada

Carles Ambrona El Vendrell

04-10-2016 14:33

Els taronges perden 68-58, en un matx, on van estar negats en atac a la pista del Salou B

Salou B - AB Vendrell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Primera derrota de la temporada dels vendrellencs, per 68-58 a la pista del Salou B, en un mal partit dels visitants, on van estar negats en atac, amb constants pèrdues de pilota, fins a 26 al llarg del partit, factors què van ser determinants pel resultat final.

Els de Marc Rovirosa se situen amb un balanç de 2-1, empatats amb quatre equips més, a un partit de diferència dels dos equips que lideren la taula. L’encontre començava amb els dos equips molt erràtics, pèrdues de pilota i errades en atac, fins al punt que anotar una cistella costava un món, no és d’estranyar què el primer quart acabés amb un pobre 6-9 al marcador. L’única nota positiva van ser els dos triples anotats pel visitant Alejandro Cereto. A l’inici del segon període, es van viure els millors minuts del conjunt del Baix Penedès, sis punts d’Oriol Mateu amb transicions i cinc més, amb triple inclòs, d’Omar Francisco, donaven un parcial de 3-11 als del Vendrell que ampliaven l’avantatge fins al 9-20; a partir d’aquí, els taronges van desaparèixer, negats en atac, dos punts anotats en sis minuts, davant un Salou que ho aprofitava per clavar un 11-2 de parcial, que igualava 20-22, el lluminós al descans.

A la represa, més del mateix dels vendrellencs, tres punts anotats en els primers cinc minuts, els locals sense fer res de l’altre món, ho aprofitaven per capgirar la dinàmica 32-25 a quatre minuts de tancar el quart. Una petita reacció dels del Vendrell, els acostava al seu rival 34-32, però, de nou, les pèrdues de pilota i les imprecisions, les aprofitaven els del Tarragonès, per tancar amb un 46-38 aquest tercer quart. S’esperava la reacció dels visitants en el darrer període, però, dos triples dels salouencs, augmentaven la diferència, 56-43 a sis minuts del final, davant un equip taronja, totalment fora del partit, que no va tenir resposta i va acabar encaixant la primera desfeta del curs. Cal passar pàgina d’aquest partit i centrar-se en superar el Gavà 2, que visitarà Coma-ruga el proper diumenge.

AB Vendrell: Cereto (18), Nieto (1), Molina (14), Casado, Thiam, Gabaldón, Alcón, Luna (8), Mateu (11), Colon (1) i Francisco (5).

Parcials: 6-9, 14-13 (20-22), 26-16 (46-38), 22-20 (68-58).