Vegueria del Penedès

INNOVACIÓ

Neàpolis i Banc Sabadell uneixen forces a favor dels emprenedors


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-10-2016 10:28

El programa BStarup d'aquesta entitat financera ofereix condicions preferents per posar en marxa noves idees de negoci

Neàpolis i Banc Sabadell uneixen forces a favor dels emprenedors. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Agència pública d'Innovació Neàpolis i BStarup, el programa de suport a emprenedors del Banc Sabadell han formalitzat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l'entitat financera oferirà productes bancaris i finançament, en condicions preferents a emprenedors i empresaris que comptin amb l'acompanyament i/o suport de Neàpolis. L'acord signat ahir dimecres per Salvador Hernández, director de Zona de Banc Sabadell a Vilanova i la Geltrú i Joan Carles Lluch, director-gerent de Neàpolis, té per objectiu facilitar el finançament de les starups.

Banc Sabadell ofereix suport a emprenedors que posen en marxa un negoci. En aquesta línia, el programa BStartup ha especialitzat 88 oficines a tot l'estat espanyol en startups. A més, l'entiat financera disposa del programa BStartup 10 per startups digitals, que realitza inversió en equity en fase inicial a deu empreses a l'any a les que també s'acompanya en el seu creixement amb un programa d'alt rendiment.

Pel que fa a Neàpolis, l'Agència Pública d'Innovació disposa d'un espai cowork de base tecnològica situat al tercer pis de l'edifici i del nou viver Crea&Co per a empreses tecnològiques, de recent creació. Tant els emprenedors del cowork com les empreses ubicades a la planta baixa de Neàpolis són susceptibles d'accedir al finançament d'aquest programa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.