Vegueria del Penedès

INSTITUT DEL CAVA

El Curs de Formador en Cava ha format enguany a 23 professionals


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

12-10-2016 11:05

Aquesta formació, impulsada per l’Institut del Cava al 2011, ha diplomat al llarg de cinc anys a més de 80 professionals

El Curs de Formador en Cava ha format enguany a 23 professionals. Institut del Cava

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els cursos, creats per l’Institut del Cava i patrocinats pel Consell Regulador del Cava, tenen lloc durant el mes de setembre, combinant seminaris amb visites a cellers. Durant tres dies, els participants – principalment docents d’escoles d’hoteleria i sumillers – visiten bodegues i amplien els seus coneixements en Cava, de manera que posteriorment puguin aplicar-los a la seva vida professional. A banda de les visites, el curs ofereix seminaris impartits per ponents especialitzats en viticultura, microbiologia, enologia, sostenibilitat, cata del Cava, servei i maridatges.

Aquesta formació es va iniciar al 2011 i, fins a data d’avui, han participat 85 professionals al llarg de vuit edicions. Com a resultat, més de 4.000 alumnes d’Escoles d’Hoteleria i professionals estan rebent formació en Cava a tota Espanya. Amb una demanda creixent, aquests cursos han anat guanyant prestigi dins del sector. Aquest 2016, s’ha comptat, a més dels especialistes dels cellers, amb col·laboracions especials com en Josep Pelegrín, millor sommelier d’Espanya 2016; Joan Miquel Canals, degà de la URV; Fernando Zamora, catedràtic de la URV i Lluís Giralt, tècnic en viticultura de l’INCAVI.

Els Cursos de Formador en Cava estan oberts a professionals en la formació del vi. Cada any se celebren dues edicions al mes de setembre durant l’època de la verema i des de l’Institut del Cava ja s’estan organitzant les properes, que tindran lloc al setembre del 2017.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.