Vegueria del Penedès

RESCAT AQUÀTIC

El vilanoví Ramsés Martí, ponent convidat al Congrés Internacional de Prevenció d'Ofegaments


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-10-2016 9:41

Martí ha presentat una ponència sobre el treball amb gossos de rescat aquàtic, àrea en la que és l'assessor de la Federació Espanyola de Salvament

El vilanoví Ramsés Martí, ponent convidat al Congrés Internacional de Prevenció d'Ofegaments. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'expert en prevenció d'ofegaments, el vilanoví Ramsés Martí, ha participat aquest cap de setmana com a ponent convidat al primer Congrés Internacional de Prevenció d'Ofegaments, organitzat per la Reial Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme (RFESS) a la localitat de Motril (Granada).

L'esdeveniment ha comptat amb expert de diversos països europeus i s'hi ha analitzat, entre d'altres, la realitat de l'estat Espanyol, on des de gener del 2016 han mort ofegades 371 persones, 28 d'elles a Catalunya. Ramsés Martí considera que "malauradament aquesta xifra tan sols inclou aquells ofegaments que s'han pogut registrar, per tant la realitat és que el nombre de morts a causa d'haver patit un ofegament és molt probablement força més gran".

Martí ha presentat una ponència sobre el treball amb gossos de rescat aquàtic, àrea en la que és l'assessor de la Federació Espanyola per prevenir i actuar en la prevenció dels ofegaments.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.