Vegueria del Penedès

SALVAMENT

El vilanoví Ramsés Martí, acreditat com a Instructor en Rescat Aquàtic Caní


Redacció Vilanova i la Geltrú

04-05-2017 10:47

Serà el responsable de formar i certificar als equips de rescat així com als futurs instructors a tot l'Estat

El vilanoví Ramsés Martí, acreditat com a Instructor en Rescat Aquàtic Caní. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vilanova i la Geltrú va acollir ahir dimecres la primera Habilitació d'Instructors en Rescat Aquàtic Caní. Per primer cop a l'estat tres experts en salvament amb gossos, tots tres catalans,  han estat reconeguts i certificats per la Reial Federació Espanyola de Salvament RFESS. Seran els responsables de formar i certificar als equips de rescat així com als futurs instructors a tot l'estat.

Aquests tres primers especialistes en el treball conjunt de socorristes humans i canins tenen també el reconeixement de la Federació Mundial de Salvament ILS. Ramsés Martí, vilanoví expert en gestió de riscos i emergències, ha estat un dels tres especialistes acreditat en aquesta jornada. Segons Martí, en paísos com França i Itàlia aquesta activitat no tan sols està extesa sinó que disposa d'un reconeixement social i institucional molt gran.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.