Vegueria del Penedès

ATENCIÓ A LA INFÀNCIA I L'ADOLESCÈNCIA

40 infants participen en el nou curs del Centre Obert de Cunit


Redacció Cunit

18-10-2016 12:34

El servei manté l'horari ampliat que ja es va posar en marxa fa dues temporades

Centre Obert de Cunit. Ajuntament de Cunit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Per quarta temporada consecutiva, el Centre Obert de Cunit comença la seva activitat gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de Cunit i el Consell Comarcal del Baix Penedès. A partir d'aquest mes d'octubre, 40 famílies de tot el municipi són usuàries d'aquest espai que ofereix una alternativa pel temps lliure a les unitats familiars que tenen unes necessitats socioeducatives específiques.

Aquesta és una iniciativa social que pretén educar en el temps lliure i oferir una vivència positiva i amb valors, i també la cobertura de necessitats bàsiques dels infants i adolescents atesos.

Aquest és el quart curs que es realitza el Centre Obert a Cunit. Va sorgir el curs 2013/2014, de la col·laboració i la voluntat de totes dues administracions d'oferir un programa de suport a les famílies de Cunit que estan en seguiment als Serveis Socials Bàsics i/o a l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència del Consell Comarcal del Baix Penedès.

El Centre, que acull a 40 menors (entre els 6 i els 14 anys), obre les seves portes i tindrà activitat fins a final de curs, en horari de dilluns a dijous per les tardes, i manté l'ampliació d'horari que es va posar en marxa en el darrer trimestre del curs 2014/2015.

Lola Domènech, regidora de Serveis Socials, destaca que "Aquest és el quart curs que encetem el Centre Obert a Cunit després de valorar molt positivament el rendiment social de les TRES primeres experiències. Continuar amb aquest projecte suposa potenciar el treball conjunt entre el CComarcal i l'Ajuntament per a poder oferir, de nou, aquest servei de suport a les famílies amb infants que viuen en situacions de risc social. Fa dos cursos vam ampliar l'horari de 2 hores cada dia de dilluns a dijous, un horari que mantindrem tot aquest curs 2016/2017".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.