Vegueria del Penedès

AGRUPACIÓ DE BALLS

Els balls populars de les Roquetes celebren 25 anys d'història aquest dissabte


Redacció Sant Pere de Ribes

20-10-2016 11:17

S'ha organtizat una cercavila infantil i altres activitats que serviran per donar rellevància a l’aniversari d’aquesta entitat

Una actuació del ball de bastons a les Roquetes. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes compleix 25 anys. Per celebrar aquesta efemèride s’ha preparat una programació especial que tindrà lloc dissabte a la tarda i que s’articularà al voltant d’una cercavila infantil i altres activitats que serviran per donar rellevància a l’aniversari d’aquesta entitat.

La jornada començarà a les 16’45h, amb una concentració de colles a la plaça Llobregat. Seguidament, es produirà una desfilada en processó amb el toc de gralles fins arribar a la plaça Ramon Mir, on hi haurà l’inici d’una cercavila infantil que passarà per diferents carrers fins arribar, novament, a la plaça Llobregat. Allà es durà a terme, a les 18’30h, l’exhibició de les colles infantils.

Cap al vespre, a les 19’30h, es donarà un recordatori a la memòria del soci Ángel Perona, i, a continuació, es farà l’acte de lliurament del ceptrot a la colla Diabòlics. Les activitats es tancaran amb un sopar de germanor al Centre Cívic l’Espai a partir de les 21h. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.