Vegueria del Penedès

CONFRARIA DEL CAVA

La nedadora paralímpica Núria Marqués, investida nova Jove Confrare d’Honor


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

24-10-2016 12:07

Els Joves Confrares també ha investit de mèrit a Mireia Casamada, Toni Ponce, Clara Antúnez, Zoltan Nogy, Carles Carbonell, Oscara Villagarcia, Rubén Parera i Fran Garcia

Els Joves Confrares investeixen la nedadora paralímpica Núria Marqués Jove Confrare d’Honor. Confraria del Cava

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Jove Confraria del Cava va investir dissabte al vespre la nedadora paralímpica Núria Marquès com a Jove Confrare d’Honor, en la tradicional investidura Tardoral que va tenir lloc a la seu de la Confraria del Cava, a Torre Ramona (Subirats). El president de l’entitat, Rubén Pedregosa va presidir l’acte en què es va reconèixer la curta però brillant trajectòria d’aquesta jove de Castellví de Rosanes (baix Llobregat) que enguany –amb només 17 anys- ha  guanyat una medalla d’or als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro, els primers en els quals participava.

Abans de nomenar els nous membres de l’entitat bàquica, el seu president, Rubén Pedregosa, va recordar els canvis que hi ha hagut en la 35a Setmana del Cava (en què s’ha substituït la Reina del Cava per una parella d’Ambaixadors), alhora que va remarcar també les modificacions que s’han introduït en la investidura dels Joves per fer-la més àgil i dinàmica.

Confrares de Mèrit

A més d’investir a Núria Marquès com a Jove Confrares d’Honor, els Joves Confrares també van investir durant l’acte diferents personalitats de la societat catalana com a Joves Confrares de Mèrit. Els escollits d’aquest any han estat:

Mireia Casamada, Foodie @mireiacasamada

Toni Ponce, primer penedesenc en participar en uns Jocs Paralímpics

Clara Antúnez, sommelier, professora en escoles d’Hostaleria, assessora d’empreses del canal HORECA.

Zoltan Nogy, promotor de Vins. Estudiant del WSET. Brand Ambassador a Shangai

Carles Carbonell, promotor de la Fira Temps de Vi a Vilanova i la Geltrú. Fotògraf de professió

Oscar Villagarcia, sommelier per la URV i WSET. Copromotor de la Fira Temps de Vi. Emprenedor i responsable del restaurant l’Animà Bistró de Vilanova i la Geltrú.

Rubén Parera, enòleg de Celler Finca Parera. Promotor de la Iniciativa Social “Verema Solidària”, copropietari de la botiga barcelonina La Festival.

Fran Garcia, especialista en teledetecció, anàlisi i interpretació de dades aplicades a l’agricultura de precisió. Propietari d’AgroMapping S.L.

Com a novetat, la Investidura Tardoral de la Jove Confraria del Cava va acabar amb un espectacle d’humor, que va tenir com a protagonistes els monòlegs de la companyia Pebrot Comedy Barcelona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.