Vegueria del Penedès

REFORMES

Les obres d’arranjament al cementiri de Cubelles començaran després de Tots Sants


Redacció Cubelles

31-10-2016 8:59

L’actuació afectarà els 66 nínxols del mòdul 1, que quedarà tancat per a noves inhumacions mentre durin els treballs

Les obres d’arranjament al cementiri de Cubelles començaran després de Tots Sants. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’estat de deteriorament del mòdul 1 del cementiri municipal ha obligat a programar unes obres d’arranjament que solucionin els problemes detectats en l’estructura que allotja els nínxols. Aquests treballs, que en declaracions a Ràdio Cubelles del regidor de Salut, Josep Ma. Hugué, “començaran després de Tots Sants” obligaran a l’obertura dels nínxols ubicats en aquest mòdul per exhumar-ne les restes dels difunts i s’aturaran les noves inhumacions.

El total de nínxols afectats són 66, que van de l’1 al 22 amb osseres, del 68 al 89 i del 171 al 192, i seran oberts mitjançant l’autorització que atorga el decret d’alcaldia que l’Alcaldessa ha signat com a part de les seves facultats i competències segons l’article 22 del reglament de policia mortuòria.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.