Vegueria del Penedès

RODALIES

Adif adjudica les obres per millorar el sistema d'electrificació a l'estació de Vilanova


ACN Vilanova i la Geltrú

02-11-2016 14:10

Es renovarà el fil de contacte a 51 punts del tram de la xarxa de Rodalies entre Sants i Sant Vicenç de Calders

Estació de trens de Vilanova i la Geltrú. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El gestor ferroviari Adif ha adjudicat tres contractes per valor de 2,2 milions d'euros per realitzar millores als sistemes d'electrificació de la xarxa de Rodalies a la demarcació de Barcelona. Del total d'inversió, 1,2 milions d'euros es destinaran a renovar el fil de contacte -el cable conductor suspès de la catenària que permet alimentar d'energia els trens- en 51punts del tram Sants-Sant Vicenç de Calders per les línies de Vilanova i la Geltrú (Garraf) i Vilafranca del Penedès (Alt Penedès). Aquesta actuació s'ha adjudicat a l'empresa Control i Montajes Industriales i té un termini d'execució aproximat de sis mesos. El milió d'euros restant es destinarà a la modernització de les subestacions elèctriques de Vilanova i la Geltrú i Pineda de Mar (Maresme). Les obres, adjudicades a les empreses Construcciones Instalación y Tracción i Electren, s'allargaran uns 12 mesos.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.