Vegueria del Penedès

MOSTRA GASTRONÒMICA

La IV Enramada de l’Arboç supera les 14.000 degustacions


Redacció L'Arboç

02-11-2016 14:18

L'organització destaca la gran qualitat dels 18 expositors seleccionats i dels productes a la venda

matge del concorregut showcooking d’inauguració de la IV Enramada . X. Mitjans

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La quarta edició de l’Enramada, celebrada a l’Arboç els passats divendres i dissabte 28 i 29 d’octubre, ha tornat a batre rècords assolint i superant per primera vegada la xifra de 14.000 degustacions venudes.

Unes xifres que sorprenen tenint en compte que l’Enramada és un esdeveniment que només dura 1 dia i mig (divendres tarda i dissabte), que s’ha fet a final de mes en mig d’un pont, i que l’Arboç és un municipi relativament petit.

Cal assenyalar també, per una banda, la gran qualitat, tant dels 18 expositors seleccionats, com dels productes a la venda. Una qualitat i un nombrós públic que s’ha traduït, per segon any consecutiu, en el fet que alguns dels expositors van acabar el gènere dissabte a la nit. I de l’altra banda, és un bon indicador del ressò que està assolint l’Enramada els personatges cada cop més rellevants del món gastronòmic i vinícola que hi participen. En aquesta IV Enramada hi han participat, entre d’altres, el mediàtic mestre forner Xavier Barriga, o l’Acadèmia Tastavins de Vilafranca del Penedès encapçalada pel seu president Joan Tarrada.

El regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Alfons Ribas, ha volgut "destacar que l’Enramada ha fet que l’Arboç sigui el centre enogastronòmic de tot el Penedès durant el cap de setmana", i que "l’objectiu d’omplir de visitants la vila s’ha complert amb escreix".
“L’Enramada de l’Arboç” és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.