Vegueria del Penedès

ADEPG

Les dones d’empresa catalanes ja són primeres referents a Europa


Redacció Vilanova i la Geltrú

09-11-2016 10:01

La vilanovina Aurora Navarro, directora del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, participarà al segon Congrés de Dones d’Empresa

2n Congrés de Dones d’Empresa. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una de les taules amb major expectativa del 2n Congrés de Dones d’Empresa és la d’experiències, que enguany protagonitzaran tres directives prou reconegudes en el seu àmbit a Europa.

Rosa Esteva és fundadora del Grupo Tragaluz, juntament amb el seu fill. L’any 1987 va començar amb el restaurant El Mordisco; després, Lluerna (1991), Tragamar (1996), Aigua (1997), Acontraluz (1997), Negre i El Japonès (1999) i Bestial (2002). El 2003 va iniciar un nou camí: el seu primer hotel, l’Omm, que ha rebut diferents guardons internacionals. Després de l'Omm van arribar més restaurants: Vermell (2005), Cuines Santa Caterina (2005), Bar Lobo (2006), La Xina (2008), Komomoto, Bar Tomàquet (2009), Luzia (2011) i Pez Vela (2011). El Grup Tragaluz és una empresa familiar que s'ha guiat més per la intuïció i pel desig de veure els seus somnis complerts que no pas per estratègies de mercat i plans d'expansió.

Roser Marcè és reconeguda a internacionalment com una de les dissenyadores de moda amb més talent. Ofereix un estil altament personalitzat i immediatament recognoscible, que combina un disseny molt actualitzat i del moment. Les seves peces són còmodes i pràctiques. Les seves pautes de disseny i producció són: qualitat dels teixits utilitzats, meticulosa confecció i passió per aquells detalls que converteixen una peça en alguna cosa molt especial.

Aurora Navarro és doctora, responsable de comunicació del projecte Notify a l’Organització Mundial de la Salut i responsable de Biovigilància a Catalunya per a l’Organització Catalana de Trasplantaments. La vilanovina és directora i tutora de l’International online Tissue Banking Course i directora científica de Tissue Banking & Advanced Therapies Training Program.

Totes tres ens explicaran la seva trajectòria al reconeixement professional, en tres móns ben diferents. La taula serà presentada i moderada per Laia Corbella, directora de Via Empresa. Això serà en divendres, 18 de novembre, en el marc del 2n Congrés de Dones d’Empresa, a l’edifici Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú.

El 2n Congrés també comptarà en les diferents taules amb dones rellevants en altres àmbits, com ara Victòria Camps, Teresa Baró, Eva Collado, Mireia Ranera (Incipy), Gemma Cernuda (EllasDeciden by Peix&Co), Mar Alarcón (Social Car), Laia Cardona (Cyberclick),  Núria Soler (Alter Ego), Esther Sánchez (Flex-N-Gate Automotive Ibérica i Reforma Horària), Aina Mallol (Xicots de Vilafranca), Xènia Alonso (Barcelonette), Ludmila Ripari (Nivoria), Cristina Giner (Danone), Alícia Moriana (Mossos d’Essquadra) i Cristina Justicia (Suez Water Spain).

És un acte obert a tothom. La inscripció és de 80 € (Dones d’Empresa i ADEPG, 60 €); inclou l'assistència a les diferents ponències i al dinar de treball previst per divendres. El telèfon d’informació és el 902 106 700; com també l’adreça electrònica, info@donesdempresa.cat

El 2n Congrés de Dones d’Empresa rep el patrocini de Cultiz Salut Dental, Richmond, Vilamòbil, l’esponsorització d’Agrupació, Bella Bianca, CETIVG, Hotel Dolce, Iluson, Nouclima, Reciclatges González, Sínoca i Venca. En l’apartat de col·laboració de BCN Rent a Car, Covenant, Hotel Fonda Neus, Nabrisa, La Granja, Simpàtic, Vilanova Cafès i Vilarnau. En l’àmbit institucional rep el suport de l’ADEPG, Institut Català de les Dones i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.