Vegueria del Penedès

PERSECUCIÓ I DETENCIÓ

Detingut un lladre reincident després de robar en una associació cannàbica a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

09-11-2016 15:03

La policia local els va detenir després de veure'l sortir corrents pel carrer de Montserrat amb dues motxiles voluminoses

Detingut un lladre reincident després de robar en una associació cannàbica a Vilanova. Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova i la Geltrú va detenir dimarts de matinada un home de 40 anys com a presumpte autor d'un robatori en una associació cannàbica. Segons fonts policials, l'individu va ser sorprès a les 05.30 hores per una patrulla que observen un home que en veure'ls surt corrents pel carrer de Montserrat amb dues motxilles voluminoses.

Els agents van iniciar una persecució i el presumpte lladre va ser enxampat al carrer de Sant Joan, i van comprovar com a l'interior de les bosses hi duia una gran quantitat de marihuana, dos ordinadors portàtils i un tornavís. La resta de patrulles que van intervenir en l'operatiu van comprovar que el detingut havia entrat a robar en un local del carrer de Sant Antoni. El presumpte lladre, A.J.P. de 40 anys, tenia una anterior ordre de detenció.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.