Vegueria del Penedès

IMATGES DEL MUNICIPI

Les imatges del primer Concurs d'InstaCunit decoren l'estació de tren de Cunit


Redacció Cunit

09-11-2016 18:28

Són 16 fotografies acompanyades de 24 imatges més que han estat escollides per l'equip d'INSTACUNIT com a imatges representatives del municipi

Les imatges del primer Concurs d'InstaCunit decoren l'estació de tren de Cunit. Ajuntament de Cunit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La mostra s'inaugura el divendres 18 a les 19h a la mateixa estació. L'Estació de tren del municipi de Cunit compta des d'avui amb una nova decoració interior gràcies a les fotografies guanyadores i seleccionades arran del primer concurs a les xarxes socials promogut per la comunitat digital 'InstaCunit'.
 
Durant 8 setmanes consecutives els seguidors del perfil 'INSTACUNIT' tant a Facebook com a Instagram com a Twitter van poder participar fent 'M'agrada' a les fotografies que es publicaven en aquells 7 dies. El resultat van ser un total de 16 imatges de Cunit realitzades per cunitencs o per seguidors que a partir d'ara i durant els propers 6 mesos estaran exposades al vestíbul de l'estació de tren.

A aquestes 16 fotografies, en les quals hi apareix l'autoria de cadascuna, les acompanyen un total de 24 imatges més que han estat escollides per l'equip d'INSTACUNIT com a imatges representatives del municipi i que mostren l'essència de Cunit. aquestes estaran exposades de forma permanent.

Un grup de cunitencs va posar en marxa INSTACUNIT al mes de febrer d'aquest any, obtenint una ràpida i positiva resposta per part de tota la comunitat. Actualment, entre les dues xarxes socials sumen més de 3.500 seguidors; a Facebook compta amb més de 1.100, a Instagram gairebé 2.000 i a Twitter més de 600.

El concurs va ser la primera experiència de col·laboració entre l'Ajuntament de Cunit i INSTACUNIT, amb l'objectiu de portar a terme accions destinades a la promoció del municipi en general i també d'accions concretes en esdeveniments de rellevància que tenen lloc a Cunit.

D'aquesta manera, el Consistori es va posar en contacte amb ADIF per a decorar el vestíbul de l'estació de tren de Cunit amb totes aquestes imatges. La intenció és que siguin itinerants i que es canviïn cada 6 mesos.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, celebra "Després de diverses gestions, ja tenim ben decorat el vestíbul de l'estació de tren de Cunit. Agraeixo als responsables d'Adif per la seva predisposició, i sobretot, als impulsors d'aquesta iniciativa, que són els que han coordinat amb molta dedicació el primer concurs així com tota l'activitat 2.0. INSTACUNIT a les xarxes socials ens dóna valor com a municipi i aporta un plus pel que fa a la promoció i a la difusió de tot el que és nostre. Continuarem fent feina conjunta perquè entre tots puguem gaudir de fotografies, d'imatges, de moments, de racons, de sensacions del nostre municipi, i perquè aquests seguidors siguin molts més i entre tots seguim deixant testimoni i petjada del que més ens agrada de Cunit".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.