Vegueria del Penedès

SI ES CONFIRMEN ELS FETS

Esquerra demanarà al regidor del Montmell detingut en una operació antidroga que renunciï a l’acta si es confirmen els fets


ACN/ Gemma Sánchez El Montmell

10-11-2016 18:27

Xavier Navarro ha estat arrestat pels Mossos d’Esquadra en el marc del desmantellament de dues plantacions de marihuana ‘indoor’

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Esquerra Republicana ha anunciat que demanarà al regidor del Montmell detingut per presumpte tràfic de drogues que abandoni l’acta si s’acaben confirmant les acusacions. La permanent del partit s’ha reunit per abordar la detenció de Navarro, regidor independent de la formació, el qual ha estat arrestat pels Mossos d’Esquadra en el marc del desmantellament de dues plantacions de marihuana ‘indoor’ a Masllorenç i el Vendrell. ERC apunta que, si es certifiquen els fets, també demanarà que Navarro abandoni el càrrec de conseller comarcal. Al mateix temps, Esquerra Republicana demana respecte per la presumpció d’innocència i remarca que “els fets no tenen a veure amb les funcions com a regidor”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.