Vegueria del Penedès

DOCENTS DEL GARRAF

Deu anys de tastets de territori


Andreu Bosch, Xavier Planas i Josep-R Fuentes Sant Pere de Ribes

16-11-2016 10:12

És una activitat destinada a fer conèixer als docents del Garraf i comarques adjacents els recursos del nostre entorn

Deu anys de tastets de territori. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat 12 de novembre va ser presentada la 10a edició d’aquesta activitat destinada a fer conèixer als docents de la comarca del Garraf i comarques adjacents els recursos del nostre entorn amb la finalitat de poder aplicar els coneixements adquirits al treball amb l’alumnat en activitats de coneixement del medi social, cultural i natural. Són, itineraris pel Gran Penedès  que es realitzaran  en 5 dissabtes al llarg del curs escolar 2016-17.

Uns 80 docents van realitzar una sessió de treball a les dependències de l’ajuntament de Sant Pere de Ribes a Les Roquetes i després van fer un petit recorregut pedagògic per l’espai natural dels Colls i Miralpeix.

“Tastets de Territori” és una activitat del Pla de Formació de Zona, del Centre de Recursos Pedagògics del Garraf s’ha anat fent gran amb el pas de temps, any a any, però, també gràcies a les col·laboracions (a cops, fins  i tot, espontànies), s’ha anat fent ric, en aportacions i en experiències. Això demostra que la societat segueix estant bolcada sobre l’ensenyament i que molts (docents i no docents) ho donen tot quan es tracta de l’educació dels nostres nens i joves.
Gràcies, i endavant!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.