Vegueria del Penedès

UNA MALA DECISIÓ

Reclama el seu cotxe a la Policia de Vilanova i acaba detingut per la seva vinculació amb diversos robatoris


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-11-2016 12:29

La grua municipal s'havia endut el vehicle i quan acut a recollir-lo la policia comprova que tenia diversos requeriments pendents per part dels Mossos

Prefectura de la policia local de Vilanova. Google Street View

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un home de 39 anys ha estat detingut aquest dilluns quan es trobava a les dependències municipals de la policia local de Vilanova. Els fets van tenir lloc poc abans de dos quarts de cinc de la tarda quan l'home va anar a la prefectura per reclamar un vehicle que es trobava al dipòsit municipal.

En prendre-li les dades, els agents van comprovar que el vehicle tenia diversos requeriments pendents per part dels Mossos d'Esquadra en estar presumptament implicant en diversos robatoris. L'home que va ser detingut a les mateixes dependències policials, comptava amb un total de 9 identificacions personals, emeses en diferents països. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.