Vegueria del Penedès

FIRA HISTÒRICA

La Fira Mata-degolla de Sant Quintí de Mediona supera amb èxit la 9a edició


Redacció Sant Quintí de Mediona

16-11-2016 18:18

La fira ambientada en l’època barroca commemora la guerra de Successió, quan el 1714 van entrar les tropes de Felip V a Sant Quintí a mata-degolla

Fira Mata-degolla de Sant Quintí de Mediona 2016. Ajt Sant Quintí d Mediona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat 13 de novembre, Sant Quintí de Mediona va viure la 9a edició de la Fira Mata-degolla, una fira ambientada en l’època barroca que commemora la guerra de Successió, quan el 1714 van entrar les tropes de Felip V a Sant Quintí a mata-degolla. Es pot ben assegurar que la Fira s’ha consolidat com una de les més importants al territori, tant per afluència de visitants com per nombre parades (més de 90).

Enguany, a més, hi ha hagut innovacions importants en el format, ja que s’ha ampliat el recorregut i s’ha fet una ambientació de Sant Quintí com a vila cremada, de com va quedar Sant Quintí després del pas de les tropes borbòniques, aprofitant els estrets carrers del casc antic.

D’aquesta manera, els visitants a la Fira van poder gaudir de representacions ambientades a l’època, d’explicacions de com es feien les batalles, de recreacions històriques, d’esmorzar popular i, és clar, d’un mercat de productes artesanals i de qualitat, així com també dels millors productes locals, com els carquinyolis, ratafia, aiguardent, etc.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.