Vegueria del Penedès

UNIVERSALIS FOEDERATIO PRAESEPISTICA

Vilanova ret homenatge a Josep Maria Porta, guanyador de la medalla UNFOEPRAE


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-11-2016 19:46

Es tracta del reconeixement més important del pessebrisme a escala mundial

Vilanova ret homenatge a Josep Maria Porta, guanyador de la medalla UNFOEPRAE. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vilanova ret homenatge a Josep Maria Porta, que ha estat el guanyador de la medalla UNFOEPRAE, Universalis Foederatio Praesepistica, el reconeixement més important del pessebrisme a escala mundial. El premi li va ser concebut a la ciutat de Bèrgam, Itàlia. Amb una recepció oficial, la ciutat vol agrair-li el seu paper com a referent en el món del pessebrisme, així com la seva vinculació i participació activa a l’associacionisme de la ciutat.

L’alcaldessa, Neus Lloveras Massana, la regidora de Cultura, Teresa Llorens Carbonell i la regidora d’Innovació i TIC, Ariadna Llorens han coincidit en el seu discurs, en què han destacat l’important paper que tenen ciutadans com ell com a ambaixadors del nom de Vilanova al món.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.