Vegueria del Penedès

DISSENYA LA TEVA ETIQUETA

CEVIPE crea el primer concurs escolar per promoure el coneixement del món cooperatiu i vitivinícola


Redacció El Vendrell

16-11-2016 19:54

La primera setmana de desembre es farà un acte per descobrir els alumnes guanyadors i es presentaran les noves ampolles

CEVIPE crea el primer concurs escolar per promoure el coneixement del món cooperatiu i vitivinícola. CEVIPE

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

"Dissenya la teva etiqueta". Aquest és el nom del primer concurs per tal de crear i selecccionar 4 etiquetes per al nou vi que properament sortirà a la venda. Una etiqueta per al vi blanc, una altra per al vi rosat, el negre i el cava.  La primera setmana de desembre es farà un acte on  sabrem qui són els alumnes  guanyadors i es presentaran les noves ampolles que es podran adquirir en lots de 3 ampolles de vi o bé dues de vi  i una de cava a les agrobotigues Agro-Tast del Vendrell i de l'Arboç.

Xavier Farré, president executiu de Cevipe ha destacat la importància de transmetre els valors cooperatius i del món vitivinícola als nens i nenes de les escoles, i aquest concurs, entre d'altres es fa també amb aquest objectiu. Ha explcat que "el món cooperatiu i agrari a nivell mundial busca fórmules per arribar al jovent perquè ells són el futur".

Dídac Guerra, responsable de control i qualitat de Cevipe i de les agrobotigues Agro-Tast ha explicat el funcionament del concurs, que comptarà amb un jurat format per dos membres de Cevipe, dos membres de l'Ajuntament del vendrell i un dissenyador professional. També ha recordat l'objectiu solidari del concurs amb la colaboració amb el projecte  "Fem pinya" i ha animat a tothom que vulgui fer un regal original i solidari  aquest Nadal a adquirir un lot d'aquestes ampolles.

Aquesta iniciativa ha comptat amb l'estreta colaboració de l'Ajuntament del Vendrell a través de la Regidoria d'Ensenyament i de la de Serveis socials. En aquest sentit el regidor d'Ensenyament Keneth Martínez ha donat la benvinguda a qualsevol iniciativa que apropi a les escoles el coneixement del territori, el paisatge, i els valors del món cooperatiu. Per la seva banda, Rafel Gosàlvez, Regidor de Governació i Serveis socials ha agraït el component solidari d'aquesta iniciativa amb l'aportació dels beneficis al projecte "Fem Pinya".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.