Vegueria del Penedès

TAEKWONDO

2 ors, 4 plates i 4 bronzes pel Taekwondo La Lira al Infantil de Catalunya


Redacció El Vendrell

21-11-2016 18:17

Club Taekwondo La Lira Vendrellenca. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

10 podis pels competidors de la Lira Vendrellenca que han participat aquest diumenge al Campionat de Catalunya Infantil de Taekwondo.

10 podis de 16 possibles que queden així repartits: Medalles d’OR, per Abduallah Borramouss i Khalil El Amrani, Medalles de plata per Aina González, Lucia Cano, Mohamed Tahiri i Quique Gigante i Medalles de bronze per Adriana Rodríguez, Nestor Outeda, Abril Ferrando i Héctor Álvarez. Medalla de participació per Abel González, Cosmo Kosicki, Franky Marín, Dario Rodríguez, Judit Ortega i Josep M. Galimany

Moltes felicitats a tots i també gran feina dels coachs Enric Fuentes, Anna Rovira, Tatiana Sanz, Arnau Papiol, Abduallah Borramouss i Adriana Rodríguez.

La propera cita d’aquests campions serà el Campionat d'Espanya a Alacant.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.