Vegueria del Penedès

CARRER DE DALT

Comencen les obres que completaran la reforma del casc antic de la Granada


Redacció La Granada

28-11-2016 18:23

L’actuació, que es preveu que es perllongui durant els propers tres mesos, permetrà la renovació de la pavimentació, el clavegueram i part de la xarxa d'aigua

Comencen les obres que completaran la reforma del casc antic de la Granada. Ajuntament de La Granada

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ja han començat les obres d’urbanització del carrer de Dalt de la Granada, uns treballs que, un cop finalitzats, completaran la reforma del casc antic del municipi.

L’actuació, que es preveu que es perllongui durant els propers tres mesos, permetrà la renovació de la pavimentació, el clavegueram i part de la xarxa d'aigua, així com el soterrament de les instal·lacions de xarxes de serveis que creuen el carrer. Fins a la fi de les obres, queda limitat l’accés de vehicles a la zona.

La regidora d’Urbanisme Mercè Villar destaca que “aquesta actuació suposa un impuls molt important per al patrimoni del nostre poble”, alhora que recorda que “d’aquesta manera complim amb un altre dels compromisos del nostre programa electoral”.
El pressupost de la intervenció és de 265.115 euros i es finança en un 92% mitjançant una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.