Vegueria del Penedès

IX MEMORIAL JOSEP INGLADA

La Mitja Marató Ciutat de Vilanova busca voluntaris


Redacció Vilanova i la Geltrú

28-11-2016 19:00

La Mitja Marató Ciutat de Vilanova 2016 IX Memorial Josep Inglada se celebrarà el diumenge 11 de desembre

Mitja Marató Ciutat de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A dues setmanes de la celebració de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova 2016, els organitzadors han fet una crida al voluntariat per a facilitar el desenvolupament de la cursa.

Les persones que vulguin fer de voluntàries, han d'escriure un correu electrònic a info@mitjavilanova.cat, o presentar-se aquest dijous 30 de novembre a les 19.15 h a la seu de la Universitat Politècnica, on es farà una trobada de voluntaris i voluntàries.

La Mitja Marató Ciutat de Vilanova 2016 "IX Memorial Josep Inglada" se celebrarà el diumenge 11 de desembre. La prova, que enguany repeteix com a seu del Campionat de Catalunya Universitari, incorpora petits canvis en el recorregut. Si us voleu inscriure per córrer en aquesta edició de la Mitja Marató, ho podeu fer fins al 7 de desembre a través de la pàgina web www.mitjavilanova.cat

Enguany, i en agraïment a tots i totes les participants d'edicions anteriors, es renova la promoció "Refem La Mitja" amb 1 euro de descompte per a les persones inscrites l'any passat, i 2 euros per als inscrits els anys 2015 i 2014. L'organització vol mantenir aquesta promoció de cara a l'edició del 2017, aplicant un descompte de 3 euros a totes aquelles persones que hagin participat de manera consecutiva els anys 2014, 2015 i 2016.

A més, aquest any hi ha possibilitat de guanyar un premi en metàl·lic si la inscripció es fa a nivell de club o equip, per premiar el grup més nombrós. Per poder optar al premi cal que el procés d'inscripció sigui el mateix per tots i totes.

Pel que fa a prova esportiva, la Mitja Marató manté les característiques principals de l'edició passada, com és un recorregut per la façana marítima, nucli urbà i centre històric, que té com a objectiu acostar el públic als corredors i que aquests se sentin recolzats en els darrers metres de la prova.

Tot i això, enguany s'han realitzat petites modificacions del recorregut que es poden consultar amb més detall i descarregar a l'adreça: www.mitjavilanova.cat/circuit-2/

Els participants de la Mitja Marató sortiran a les 10 del matí des de la Ronda Ibèrica (Pistes d'Atletisme). El lliurament de premis als millors classificats es farà al mateix lloc a partir de les 12.30 hores

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.