Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Un conductor ebri xoca contra la caserna de la Guàrdia Civil de Vilanova i arrenca 7 pilones


Redacció Vilanova i la Geltrú

30-11-2016 12:23

Va fugir del lloc dels fets, però el vehicle que conduïa va perdre la matrícula i això va facilitar la seva identificació

Imatge de la caserna de la Guàrdia Civil a Vilanova. Google Street View

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia ha obert diligències contra un home de 35 anys que va xocar diumenge a les quatre de la matinada contra la caserna de la Guàrdia Civil, a Vilanova i la Geltrú. Segons ha explicat la policia local, el conductor va donar positiu en el control d'alcoholèmia, triplicant el límit permès per la llei. Com a conseqüència de l'accident de trànsit, el vehicle va arrencar fins a set pilones de la vorera, les portes de la casernes. L'home va fugir del lloc dels fets amb el seu cotxe saltant-se diferents semàfors en vermell.

Finalment va ser aturat per una patrulla dels Mossos d'Esquadra, que van requerir la col·laboració de la Policia Local per realitzar la prova d'alcoholèmia al conductor. Es dóna la circumstància que en l'impacte el vehicle va perdre la matrícula, la qual cosa va facilitar la seva identificació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.