Vegueria del Penedès

AGRESSIÓ VIOLENTA

Destinguts dos germans a Vilanova després d'agredir un home en un supermercat


Redacció Vilanova i la Geltrú

30-11-2016 12:32

La víctima va explicar a la policia que es va refugiar a l'establiments perquè els dos homes l'havien amenaçat amb una pistola

Imatge del carrer de la Piera de Vilanova. Google Street View

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Vilanova van detenir dijous passat, a les 13 hores, dos homes, germans i veïns de Gavà, després que aquests agredissin presumptament un home a l'interior d'un supermercat del carrer de la Piera. Segons la víctima els dos homes el van amenaçar amb una pistola quan aquest anava pel carrer.

La víctima va explicar a la policia que en sentir-se amenaçat es va refugiar a l'interior de l'establiment comercial, on els dos homes el van agredir físicament. Posteriorment els Mossos d'Esquadra van aconseguir localitzar i detenir els presumptes autors, quan aquests fugien en el seu vehicle.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.