Vegueria del Penedès

CONVERSES AMB L’ALCALDESSA

La reforma de la plaça d’Hernán Cortés centra la darrera reunió veïnal amb l'alcaldessa a les Roquetes


Redacció Sant Pere de Ribes

12-12-2016 13:30

El mal ús dels contenidors, l’arranjament del torrent i l’incivisme van ser algunes de les reclamacions que van fer els veïns a Abigail Garrido

L'alcaldessa, Abigail Garrido, en la trobada de dissabte passat. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dins del cicle “A prop teu: Converses amb l’alcaldessa”, dissabte passat al matí, l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, es va reunir amb una vintena de veïns i veïnes del municipi a la plaça d’Hernán Cortés de les Roquetes. Un dels temes més destacats d’aquesta convocatòria ha estat precisament explicar a la ciutadania el projecte de millora i reforma d’aquest a plaça així com conèixer la seva opinió. La presentació s’ha vist reforçada amb un panell explicatiu que incloïa diverses fotografies i plànols de quin podria ser el resultat final de l’actuació.

D’altra banda, els veïns i veïnes també han plantejat algunes qüestions sobre el mal ús que es fa dels contenidors, l’arranjament del torrent que passa per les Roquetes o l’incivisme en general. Com sempre, des del govern local es va prendre nota de tots aquests comentaris i suggeriments amb la intenció de donar-los resposta i mirar d’incorporar-los, sempre que sigui possible, a l’acció diària de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

Aquestes trobades tenen com a objectiu principal establir una relació més directa entre l’alcaldia i la ciutadania i, al mateix temps, fer més transparent i amb caràcter participatiu la gestió del govern local. A l’acte de dissabte passat hi va assistir una trentena de persones.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.