Vegueria del Penedès

FOC EN UN HABITATGE

Crema totalment una planta d’un mas de Castellví de la Marca


Redacció Castellví de la Marca

14-12-2016 9:40

L’incendi, que ha destruït totalment la primera planta d’aquest mas, ha provocat la mort d’un parell de gossos

La carretera BV-2176, al seu pas per Castellví de la Marca. Google Street View

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta passada nit en un incendi que ha cremat totalment una planta d’un mas a Castellví de la Marca. L’avís havia arribat a les 22.22 hores i notificava que un foc cremava a l’interior del mas, ubicat al punt quilomètric 2,5 de la carretera BV-2176. Immediatament s’hi han desplaçat 4 dotacions dels Bombers.

El foc, les causes del qual encara no s’han investigat, ha destruït totalment la primera planta d’aquest mas, la planta baixa ha quedat afectada per la fumera i per l’aigua de l’extinció. L’incendi, que havia quedat controlat a les 22.46 hores i extingit, a les 23.30h, ha provocat la mort d’un parell de gossos. Cap persona, però, no ha resultat ferida com a conseqüència del foc. Hores d’ara, els Bombers ja s’han retirat de la zona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.