Vegueria del Penedès

REFORMES VIÀRIES

Reposició d’asfalt i tasques de pintura en diversos carrers del Vendrell


Redacció El Vendrell

14-12-2016 18:55

L’asfalt vell que s’ha retirat s’ha aprofitat per dipositar-lo en un aparcament de terra de l’avinguda Palfuriana de Coma-ruga i adequar el seu ferm

Reposició d’asfalt i tasques de pintura en diversos carrers del Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta setmana han finalitzat els treballs de reposició d’asfalt i les tasques de pintura de senyalització horitzontal en diferents trams de diversos carrers de la zona del Tancat del Vendrell.

Concretament, s’ha actuat a la Rasa d’en Solà, a l’avinguda del Tancat de la Plana, al c/ Benvingut Socias, a l’avinguda dels Països Catalans, al c/ Baix Camp, al c/ Conflent, al c/ Berguedà i al c/ Roquetes.

El regidor de Via Pública, Josep Marrasé, ha explicat que es tracta de treballs de manteniment en aquells trams de carrers més malmesos, que ja estaven previstos per a aquest any. Pel que fa a l’asfalt vell que s’ha retirat, el regidor ha dit que s’ha aprofitat per dipositar-lo en un aparcament de terra de l’avinguda Palfuriana de Coma-ruga i adequar el seu ferm. Josep Marrasé també ha agraït la comprensió dels veïns i comerços dels carrers on s’hi ha actuat, que estaven degudament avisats, per les molèsties que es produeixen en aquest tipus d’actuacions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.