Vegueria del Penedès

SOSTENIBILITAT DE LA COSTA I DEL MAR

El Ministeri de Medi Ambient treu a licitació la primera fase d’un nou projecte per reformar la façana marítima de Cunit


Redacció Cunit

15-12-2016 17:39

Serviran per donar continuïtat al passeig, construint un nou tram a l’altura del Càmping Mar

La façana marítima de Cunit a l’altura del Càmping Mar. Google Street View

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i del Mar, depenent del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, ha tret a licitació la primera fase del nou projecte d’obres d’ordenació i adequació del front marítim de Cunit. Amb aquesta actuació, pressupostada en 2.083.578,05 euros, es crearà un nou tram de passeig, a l’altura del Càmping Mar, i s’unificarà la resta de passeig més proper, cobrint també la Riera de la Font i el torrent d’en Pedro. D’aquesta manera, s’homogeneïtzaran les amplàries i paviments, es renovarà el mobiliari, la il•luminació i el reg, s’instal•laran zones infantils i es crearà un nou carril bici, a més de senyalitzar la zona dunar.

El subdelegat del Govern en funcions a Tarragona, Emilio Ablanedo, ha destacat el “compromís ferm de l’actual Govern d’Espanya per continuar millorant i preservant el front marítim alhora que es recuperen projectes encallats degut a les dificultats econòmiques”.

Un d’aquests projectes aturats és la reforma integral del passeig que Cunit que l’estat espanyol va anunciar el 2011, amb una inversió de més de 6 MEUR, el qual mai s’ha arribat a desenvolupar. El projecte d’obres licitat ara és una proposta nova. Les empreses que hi vulguin concursar tenen temps fins el 24 de gener per presentar les seves ofertes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.