Vegueria del Penedès

ASSEMBLEA, EL 13 DE GENER

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca deixarà Cal Peitabí i torna a l’Escorxador al gener


Redacció Vilafranca del Penedès

21-12-2016 10:09

El principal motiu del canvi és un tema econòmic, degut al important llast que representa mantenir un local amb un menor nombre de socis

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El proper divendres 13 de gener, a la sala 3 de l’Escorxador, a les 20:45 h en 1a. convocatòria i a les 21 h en 2a. convocatòria, es celebrarà l’assemblea anual ordinària de la colla castellera vilafranquina. Es tractaran els següents punts: balanç de la temporada, estat de comptes, nou local, presentació de candidatura a Junta Directiva, presentació del projecte i elecció.


Deixarà Cal Peitabí i torna a l’Escorxador.

El proper mes de gener, la Colla Jove deixarà el local que ha acollit la colla des del mes de maig de 2014 i es traslladarà a l’Escorxador, com havia fet als seus inicis, des dels primers assajos de 2010. Així, a partir del divendres 20 de gener, la colla farà els assajos castellers a la sala d’actes, cada divendres a les 20:30 h la canalla i a les 21:30 h l’assaig general.

El principal motiu del canvi és un tema econòmic, degut al important llast que representa mantenir un local amb un menor nombre de socis actuals i sense poder fer actuacions per manca de nivell, des del passat mes de juliol. Aquest canvi representarà recomençar sense càrregues econòmiques i orientar-se als castells a la temporada 2017.

La colla continuarà assajant, disposa actualment d’uns seixanta castellers i té nova canalla i nous castellers que esperen donar els seus fruits ben aviat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.