Vegueria del Penedès

ESPORT SOLIDARI

El grup de mares del pàdel Canyelles fa entrega de la recaptació del torneig solidari


Redacció Canyelles

21-12-2016 13:29

El grup de mares del pàdel Canyelles. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge 11 de Desembre, es va organitzar el "1r  Torneig de pàdel solidari a favor de la Marató de TV3",  sota la iniciativa d'un grup de mares de nens que fan l'extraescolar de pàdel i sota el suport de l'Ajuntament de Canyelles.

El torneig va ser un èxit i es va recaptar 1145,84 €.

El  passat  diumenge 18 de desembre, aquest grup de mares va fer entrega del xec de la recaptació a l'alcaldessa  de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes i al regidor d'esports, Francisco Ruiz Gracia, que juntament amb la recaptació del sopar solidari a la 6a Nit de l'esport, s'ingressaran al compte de la Fundació de la Marató de TV3, que enguany va dedicada a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

En aquest acte, tant l'alcaldessa de Canyelles com el regidor, va felicitar de primera mà aquest grup de mares que desinteressadament van organitzar el torneig i les va animar a continuar tenint iniciatives d'aquest tipus.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.