Vegueria del Penedès

CURSA

5a edició del Duatló dels Pèlags


Redacció Vilobí del Penedès

03-01-2017 12:00

Imatge d'arxiu de la Duatló dels Pèlags. Elena Cryns

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Duatló dels Pèlags arriba a la cinquena edició el proper 15 de Gener de 2017. La prova ja esta més que consolidada al calendari català i enguany serà seu del Campionat de Catalunya Absolut de duatlons de muntanya que organitza la Federació Catalana de Triatló. A més segueix sent puntuable per a la Lliga i la Copa Catalana. La prova també està oberta als no federats que vulguin participar-hi.

El circuit combina un primer tram de cursa a peu de 6Km, seguit del tram de BTT de 21Km i de nou un de cursa a peu de 3Km, un recorregut que va per l’entorn dels Pèlags i entre les vinyes, amb els boxes per a les bicis al Camp de Futbol de Vilobí del Penedès. El recorregut és especialment ràpid amb bici i amb algun corriol en els trams de cursa a peu que volten el Pèlag Gran per fer-lo més atractiu i un punt més exigent però a l’abast de tots els nivells.

Les inscripcions ja estan obertes i van a bon ritme. L’organització preveu que s’arribarà al ple de 300 inscrits abans del tancament el dijous 12 de Gener. Es poden tramitar a la web del Duatló dels Pèlags (duatlopelags.blogspot.com).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.