Vegueria del Penedès

REIS 2017

Sitges, a punt per la cavalcada dels Reis d’Orient


Redacció Sitges

05-01-2017 8:21

Centenars de nens i nenes van entregar dimarts la carta a la Cartera Reial, que va fer un cercavila fins la Casa de la Vila

Centenars de nens i nenes van entregar dimarts la carta a la Cartera Reial, que va fer un cercavila fins la Casa de la Vila. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sitges viurà aquest dijous la nit més màgica de l’any amb l’arribada dels Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, que oferiran milers d’il·lusions en forma de regals als nens i nenes.

Per a la seva arribada, Sitges preveu acollir la cavalcada dels Reis d’Orient amb novetats respecte altres anys. El cercavila s’iniciarà al Baluard a les 17.30h des del qual iniciarà un recorregut llarg, de 3 quilòmetres, per diferents carrers fins arribar a la plaça de l’Ajuntament. En la comitiva dels Reis d’Orient participaran 140 persones, 4 vehicles i una dotzena de cavalls, i es repartiran 900 quilos de caramels.

En aquest indret, els Reis faran parlaments i donaran els tradicionals presents al pessebre, i a continuació rebran als nens i nenes a la Casa de la Vila, on li entregaran les seves cartes.

Sitges va rebre dimarts la visita de la Cartera Reial, Aisha, i el seu seguici, que va recórrer un cercavila fins la plaça de l’Ajuntament. La regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, va donar la benvinguda a la Cartera Reial desitjant que els somnis dels nens i nenes de la vila es compleixin.

La Cartera Reial, Aisha, va agrair la calidesa dels infants en la seva arribada i, tot seguit, els nens i nenes van entregar les seves cartes a la Cartera Reial i els emissaris dels Reis. Així mateix, la Cartera va donar consells als nens per a la nit més màgica de l’any, i uns consells de seguretat també per als pares i mares de cara a la cavalcada de dijous, en el sentit de vigilar els nens quan passin de les carrosses.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.