Vegueria del Penedès

INSTITUT DEL CAVA

El cava entra en set prestigioses escoles d’hoteleria de Suïssa


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

20-01-2017 11:05

Finalitza amb èxit el programa de Seminaris de Cava per a 350 alumnes internacionals

El cava entra en set prestigioses escoles d’hoteleria de Suïssa. École Hôtelière de Glion

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Al llarg del 2016, s’han celebrat set Seminaris de Cava a les Escoles de Management d’Hoteleria de Suïssa dins del Pla de vins Suïssa promogut per ICEX Suïssa. Aquests Seminaris han estat possible gràcies a la col·laboració establerta amb l’Institut del Cava juntament amb 15 cellers elaboradors de Cava: Agustí Torelló Mata, Alta Alella, Castell de Perelada, Codorniu, Freixenet, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mont-Marçal, Parés Baltà, Recaredo, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló i Vilarnau.

L’Institut del Cava ha participat, en aquest primer any de col·laboració, amb un seminari a cada escola. El ponent dels seminaris ha estat el Sr. David Schwarzwälder, periodista especialitzat, professor, formador de sommeliers i gran coneixedor del vi espanyol. L’objectiu d’aquests Seminaris de Cava ha estat el de potenciar la imatge de qualitat dels vins d’Espanya en el sector gastronòmic i d’hoteleria d’alt nivell mitjançant la presència continuada de vins espanyols en els programes d’educació de les escoles que formen part de la Swiss Hotel Schools Association.

Les escoles de formació que han rebut els Seminaris de Cava han estat la César Ritz Colleges Switzerland (Lucerne), Hotelfachschule Zürich HF Belvoirpark (Zürich), Les Roches International School of Hotel Management (Clarens), Höhere Gastronomie- und Hotelfachschule HGF (Thun), École Hôtelière de Genève “ES” (Ginebra), École Hôtelière de Glion (Glion) i Schulhotel der HTF Hotel- und Touristikfachschule Chur AG (Chur), en anglès i alemany. En total, 350 alumnes han pogut conèixer el Cava com a producte de qualitat. És important destacar que atès que un alt percentatge dels alumnes provenen de molt diversos països, la repercussió d’aquesta activitat no té només àmbit suís, sinó internacional.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.